Donk igre na srečo so najbolj dragocene, ker so izkoriščanje proti igralcem, ki ne povečajo ustrezne stave. Da bi ga izkoristili, si oglejte področja, za katera izvajate pogled na – povečajte zelo agresivno od harmonije. Proti nasprotnikom, za katere je manj verjetno, da bodo želeli ponuditi priložnost za ocenjevanje-izboljšanje, imate veliko več dodatnega za povsem nov napor in lahko stavite sami.

Te vrste klepetalnic so 2 Broadway, ABB, ABx, saj se je povečal delež zelo dobrih, kot je niz, nekaj nekaj in boste ravni. Medtem ko lahko vidimo, ko se naslov internetnega protokola spremeni pravilno, je OOP dejansko močno kaznovan, ker izbor iger za pravilen broadway povzroči podjetje veliko celo slabše kot preprosto s preverjanjem. Kombinacija, kot je ATo, bi bila morda najboljša, ker je unbarred flex potem stava v okviru tega načrta. Lahko bi sledili vodstvu overbet z našo srednje do trdno kombinacijo in tako vsem našim izzivalcem onemogočili, da bi brezplačno preverili nazaj do jezera. Premislek o zvišanju nad stavami tukaj nam omogoča, da izvlečemo dodatno izbiro iz nasprotnikovih blefov in imamo omejitev, ki je zelo vredna vsakič, ko naš lastni izzivalec stavi – telefonske klice, ki imajo vrednostne roke. Prekomerne stave delujejo učinkovito na forumih, ki dajejo prednost svojemu izboru kot nasprotnikovemu izboru, še posebej, če imate samo najmočnejše roke.

Najboljše spletne promocije športnih stav – Odgovor na izbiro podaljšanja, ko ste slepi na kratko

S temi napotki lahko bodisi navijamo za več tekmecev, ki imajo kombinacije c-bet blefiranja, ki smo jih morda pravkar iskali. Tukaj je pomembno razmisliti o tem, da morajo posamezniki izbrati blefiranje, ki lahko poviša na različnih obračalnicah, ker bo i verjetno moral podvojiti sod, da bi si prislužil nov kuharski lonec. Resnično boste v prihodnosti z nizko koordiniranimi rokami in morda se boste povečali, da boste imeli odlične pare sicer nutted handov na prihodnji poti. Poleg tega vam ni treba skrbeti za zaščito lastnih rok, saj boste tudi proti enemu sovražniku. V večini primerov bi morali c-bet blefirati krajše, ko gre za heads-up kot preprosto kadarkoli multiway, še posebej, če je vaš lastni daj zelo vreden showdowna. Zato se bo poskus preveč konkurenčne strategije C-stav verjetno soočil z izjemno agresivnim pristopom oglejte si – povečajte in preprečite.

Razpon C

S povprečnim člankom-flop znanjem, to je moja vera, da lahko kdorkoli dobitke v pokru od zgolj najboljše spletne promocije športnih stav vztrajanja na takšnih osnov enega vrtijo do boja za sveže zavese. Uporabimo te smernice za izdelavo uspešne slepe varnostne metode. Igra zelo dobro, ko počivate glede draperij, redko pridete v stik z uvajalci in igrate korak 3 z več kot le čudaškim podajanjem. Na žalost se fant loti preveč zajedljivo s svojim ukradenim razponom za najnovejši cutoff in lahko zamenjaš ter celo odpreš preozko UTG in HJ. Še enkrat, ta fant lahko zelo enostavno postane ogromen prvak s partnerjevimi spremembami njihove metode.

#1: Barantajte z večjo pravilnostjo iz kratkega slepega

Vendar pa vam bo ta kratek članek dal posebne dobre temelje za spoznavanje novih prednosti in slabosti vašega lastnega nadaljevanja stave v posameznih povečanih posodah. Naletite na te nizke incidente in jih uporabite za izstrelitev menjalnega soda. Proti tej posebni vrsti nasprotnika boste imeli zelo visoko stopnjo uspeha, ki ima zamenjano stavo, kar je zelo dobra novica. Blokatorji so velik del igre Cooking pot Limitation Omaha, zato smo jih do zdaj omenili že velikokrat. Še enkrat, ko govorimo o kartah, ki jih imate na dajanju, zaradi katerih je nemogoče ali manj verjetno, da bi ustrezale vašemu nasprotniku, da bi imel norca.

Razpon C

Še enkrat, UTG to kompenzira tako, da stopi v stik z nekoliko trdnejšim proti UTG1, kot bi se preprosto soočili z BTN, tako da razlika ni velika. Dimenzije stav so odvisne od električne energije v vašem območju. Če še vedno držite vrh dajanja s povečanjem nutted kombinacije v njihovi raznolikosti, so velike stave prava pot. Ampak, če so bile te vrste kombinacij v prvi vrsti že blokirane v raznolikosti ob spremembi, si oglejte, bodo stave bolj tradicionalne, osredotočene na manj vredne in manjše blefe. Zaostrite namesto stav, da bi upoštevali dobre izbire iger na srečo in boste igralci na zadnji strani.

Vse je malo drugače, ko se resno odločiš tudi za 15 velikih zaves. Najboljša metoda malega blinda je zdaj, da greste all-in na večino izločitvenih in neobojenih asov, če ne šepate znotraj z močnejšimi in lahko oslabljenimi kombinacijami. Če ohranite svojo izjemno najmočnejšo kombinacijo na limping območju, lahko pomagate pri izklicu lastnega nasprotnika, ko le-ta stopi all-in. Zato menim, da je svež ključ zadel asa, sicer deset, in zato je stava vredna.

Razumevanje, kako Donk Wager Novi Flop Znotraj Nlh Donk Gambling Approach Show P

Uvrščajo se med najboljših 20 odstotkov vseh, ki delajo s polnimi rokami. Lahko povzroči igranje več sovražnikovih c-wager blefov. Do odložene c-stave pride, ko najnovejši agresor pred flopom stavi novo spremembo, ki sledi koraku, iskanemu kot rezultat flop. Odkleneš sebe, da te prevzamejo sposobnejši ljudje, ki zaznajo njihovo metodo. Zdaj, ko sem razpravljal o celotnem pristopu, se poglobimo v en primer, da vidimo, kako natančno ustvarimo ves naš pristop. Tako kot v vsaki situaciji v pokru obstaja veliko različnih načinov za ustvarjanje fantastičnega sredstva – tukaj je le eden od njih.

Razpon C

Tukaj je tisto, kar bi pričakovali v hitrejši igri na kavču. Ampak ne, v bistvu sem prepričan, da se novi UTG pro začenjajo že od začetka, ker je moj osebni mentor, izkoriščam pasivnost popolnoma nove mize od tega, da bi bil veliko večji od tega. Predvidevam, da se bom pogosteje soočal s pavšalnimi klici kot s štirimi stavami, tako da imam eno roko, da igram bolje po flopu, vključno z idealnimi Broadways plus daji, kot sta K-9s in Q-9s.